Sähköpostiosoitteeni on . Haluan viestin aina, kun uusi 10X Finland Podcast julkaistaan.

#1: Paluu 10X parempaan Suomeen

Marko Ahtisaaren kanssa kirjoitettu kirja 10X Finland – Miksi Suomi irtoaa liitoksistaan ja miten rakentaa sille 10 kertaa lupaavampi tulevaisuus täyttää kohta vuoden. Marko asuu nykyisin Bostonin inspiroivassa ympäristössä ja johtaa siellä musiikin terveysvaikutuksia tutkivaa ja hyödyntävää startuppia The Sync Projectia. Palasimme keskustelussamme kirjan äärelle. Missä osuimme oikeaan (ainakin alustat, meset, luonnonvoimat ja päätöksenteko), mistä voisimme jatkaa (viestintä, 1000X-mahdollisuudet, botit, oppivat koneet ja lohkoketjut) ja minkä puolesta nyt pitäisi taistella (avoimen internetin, sivistyksen)? Seuraavassa siis kaikkien aikojen ensimmäinen 10 Finland Podcast -keskustelu. Hyviä kuunteluhetkiä.

10X Finland

Kuuntele seuraavaksi

#5: Miksi kaupunki toimii paremmin kuin valtio

Anni Sinnemäki vastaa kiihkeästi kasvavan Helsingin kaupunkisuunnittelusta ja kiinteistöistä. Mitä sellaista hän otti mukaansa valtakunnan politiikasta, josta on hyötyä apulaiskaupunginjohtajana?

Kuuntele jakso

#4: Miksi itsekuri on avain vapauteen

Jari Ehrnrooth oli sikaria poltteleva leppoisa sosiologi, josta tuli askeettinen filosofi, kirjailija, maratoonari ja hyvinvointiyhteiskunnan kyseenalaistaja.

Kuuntele jakso