Sähköpostiosoitteeni on . Haluan viestin aina, kun uusi 10X Finland Podcast julkaistaan.

#38: "Tää mahdollistaa sen, että me kehitytään lajina nopeammin"

Teemu Arina on Suomen tunnetuin biohakkeri, mutta myös sarjayrittäjä, joka perusti ensimmäisen firmansa jo lukiolaisena. Hän on oman tiensä kulkija, joka harvoin hyväksyy todellisuuden sellaisena kuin se annetaan, vaan keksii keinon hakkeroida sen mielenkiintoisemmaksi ja toimivammaksi.

Puhumme tässä podcastissa muun muassa siitä, miksi biohakkerointi kiehtoo juuri nyt, siitä miksi suomalaisten pitäisi lopultakin unohtaa keskittyminen kotimarkkinoihin sekä siitä, miksi elämässä ei kannata tehdä niin kuin muut. Teemun uusin kirja keskittyy stressin hallintaan. Kuulemme myös hänen omat keinonsa estää romahdus, vaikka kynttilä palaisikin välillä molemmista päistä. 10X Finland podcastin on tuottanut sisältötoimisto Great Point.

Hyviä kuunteluhetkiä.

Teemu Arina

Kuuntele seuraavaksi

#37: “Palvelullistaminen on tää räjähtävä juttu”

Jussi Aho johtaa Fira-konsernia, joka on nopeasti ampaissut pienestä betonirakentajasta keskisuureksi ja todennäköisesti Suomen innovatiivisimmaksi rakennusalan yritykseksi. Suuri yleisö tuntee Firan kahden viikon putkiremontista, mutta suurin potentiaali yhtiössä kätkeytyy sen sisäisiin startuppeihin, joissa kehitellää kansainvälisesti skaalautuvia palveluita.

Tässä kauttaaltaan kiehtovassa keskustelussa puhumme siitä, mitä tämä käytännössä tarkoittaa. Sekä muun muaassa siitä, miksi kaiken keskelle alustojen rakentaminen on ajateltava niin, että ensin tehdään hyvää ja vasta sitten rahaa. Hyviä kuunteluhetkiä.

Kuuntele jakso

#36: Miten näyttää keskaria niin, että ihmiset ihastuvat sinuun

Henri Alén on perustanut maan puhutuimpia ja rakastetuimpia uusia ravintoloita Muru, Finnjävel ja Ultima. Hän on myöskin Suomen suosituin ja kansainvälisin TV-kokki. Tässä monipuolisen hurmaavassa keskustelussa puhumme muun muassa Murun satumaisesta menestyksestä, aeroponisesta perunankasvatuksesta, suomalaisen ruoan hurjista mahdollisuuksista, siivoamisesta johtamisen työkaluna, Twitter-räjähdyksistä ja elämästä paniikkihäiriön kanssa. Hyviä kuunteluhetkiä!

Kuuntele jakso