Sähköpostiosoitteeni on . Haluan viestin aina, kun uusi 10X Finland Podcast julkaistaan.

#34: Miten nähdään näkymätön

Ilkka Lavas on sarjayrittäjä, joka perusti ensimmäisen bisneksensä 17-vuotiaana ja johtaa nyt kansainvälisesti kasvavaa ja menestyvää yritysryhmää. Tunnetuimpia hänen noin kahdestakymmenestä firmastaan ovat City Digital ja EatAndTheCity. Hiljattain Red Herring valitsi EatAndTheCityn sadan innovatiivisimman eurooppalaisen yrityksen joukkoon.
Tässä jaksossa kuulemme Ilkan ensi metreistä yrittäjänä ja kriisistä, joka miltei tuhosi kaiken. Pääasiassa puhumme kuitenkin ketterästä kehittämisestä eli leanista ja sen soveltamisesta startuppeihin, scaleuppeihin ja suuryrityksiin. Ilkka kertoo, kuinka jatkuvalla nopealla testaamisella voi nähdä sellaista, mitä muut eivät oivalla. Samoilla työkaluilla hän pitää huolta siitä, että hänen nopeasti kasvavat hankkeensa voivat yhtäaikaa sekä aikuistua että pysyä ikuisesti nuorina. Hyviä kuunteluhetkiä!

 

Ilkka Lavas

Kuuntele seuraavaksi

#33: “Älä ryhdy yrittäjäksi, ryhdy onnistujaksi”

Inna-Pirjetta Lahti johtaa perustamaansa vaikuttajamarkkinointifestivaalia PINGiä, joka on lajissaa Pohjoismaiden suurin. Tässä podccastissa puhumme paljon vaikuttajamarkkinoinnista. Miten sitä tehdään oikein ja mitkä ovat lajin pelisäännöt?
Kuulemme myös, kuinka  Inna-Pirjetta löysi kutsumuksensa kanoottimatkalta Tongalla ja minkälainen hänen tiensä yrittäjänä on ollut. Ja miten perhe, fysiikka ja mieli pidetään kasassa, vaikka työpäivät venyvät ja paineet ovat valtavat. Hyviä kuunteluhetkiä.

Kuuntele jakso

#32: Johtamisen juoni on sen mahdottomuudessa

Alf Rehn on juuri julkaissut kirjan johtamisesta ja sen loputtomasta ristiriiitaisuudesta. Johtajan pitäisi sekä onnistua että epäonnistua, olla nopea ja hidas, olla järkevä ja tunteellinen, olla miehekäs ja naisellinen, rikkoa ja asettaa rajoja ja niin edelleen. Alf kannustaa johtajia hylkäämään yksinkertaiset reseptit ja tulemaan sinuiksi tehtävän repivyyden kanssa. Saamme myös kuulla, kuinka bisnesajattelijoiden top-listoilla jatkuvasti esiintyvä Alf työskentelee omien asiakkaittensa kanssa. Sekä mitä hän oppi itsensä johtamisesta kirjoittaessaan kirjan johtamisesta.

Kuuntele jakso