Sähköpostiosoitteeni on . Haluan viestin aina, kun uusi 10X Finland Podcast julkaistaan.

#33: "Älä ryhdy yrittäjäksi, ryhdy onnistujaksi"

Inna-Pirjetta Lahti johtaa perustamaansa vaikuttajamarkkinointifestivaalia PINGiä, joka on lajissaa Pohjoismaiden suurin. Tässä podccastissa puhumme paljon vaikuttajamarkkinoinnista, joka tarkoittaa yksityisten ihmisten keräämien yleisöjen valjastamista kaupalliseen viestintään. Miten sitä tehdään oikein ja mitkä ovat lajin pelisäännöt?
Kuulemme myös, kuinka  Inna-Pirjetta löysi kutsumuksensa kanoottimatkalta Tongalla ja minkälainen hänen tiensä yrittäjänä on ollut. Miten perhe, fysiikka ja mieli pidetään kasassa, vaikka työpäivät venyvät ja paineet ovat valtavat. Ja miten hän aikoo skaalata PINGin lajinsa parhaaksi. Hyviä kuunteluhetkiä.

Inna-PIrjetta Lahti 10X blackwhite

Kuuntele seuraavaksi

#32: Johtamisen juoni on sen mahdottomuudessa

Alf Rehn on juuri julkaissut kirjan johtamisesta ja sen loputtomasta ristiriiitaisuudesta. Johtajan pitäisi sekä onnistua että epäonnistua, olla nopea ja hidas, olla järkevä ja tunteellinen, olla miehekäs ja naisellinen, rikkoa ja asettaa rajoja ja niin edelleen. Alf kannustaa johtajia hylkäämään yksinkertaiset reseptit ja tulemaan sinuiksi tehtävän repivyyden kanssa. Saamme myös kuulla, kuinka bisnesajattelijoiden top-listoilla jatkuvasti esiintyvä Alf työskentelee omien asiakkaittensa kanssa. Sekä mitä hän oppi itsensä johtamisesta kirjoittaessaan kirjan johtamisesta.

Kuuntele jakso

#31: Maailma Mighty Peterin silmin

Peter Vesterbacka on Rovion jälkeen keskittynyt kasvattamaan Suomen kansantuotetta. Se on aivan tarjottimella, koska Suomen maantieteellinen sijainti on ylivoimainen, Helsinki Euraasian sydämessä ja Suomen kieli aika helppoa kuten Kiinankin. Tunnelin Tallinnaankin voi porata muutamassa vuodessa.
Okei, kaikki ei aina ole helppoa, mutta miksi ryhtyä mihinkään, jos ei heti tähdätä vähintään Euroopan, mielellään maailman parhaaksi. Hyviä kuunteluhetkiä!

Kuuntele jakso