Sähköpostiosoitteeni on . Haluan viestin aina, kun uusi 10X Finland Podcast julkaistaan.

#39: "Lopulta voittamisen kulttuuri ratkaisee"

Marko Yrjövuori on taekwondon mustavyö, skeleton-kelkkailumestari ja urheiluhieroja, joka toteutti Amerikan-unelmansa. Hän on työskennellyt sekä Los Angeles Kings -jääkiekkojoukkueen että Los Angeles Lakers -koripallojoukkueen hierojana ja iskenyt kätensä niin Tony Halmeeseen, Kobe Bryantiin kuin Michelle Pfeifferiinkin. Performance coachina hän on auttanut lukemattomia NBA-, NHL-, NFL-, UFC- ja olympiatähtiä. Nykyisin hän omistaa Helsingissä Elite Trainers -salin ja on yksi Healthy Boss -suorituskyky- ja terveysfirman perustajista.

Tässä podcastissa puhumme Markon kasvamisesta, aggressioiden kanavoimisesta, unelman jahtaamisesta sekä työskentelystä maapallon parhaiden atleettien luottomiehenä. Puhumme myös voittamisen anatomiasta, hyvän elämän aakkosista, järkevästä treenaamisesta ja tasapainon hakemisesta samalla, kun kaikki pannaan peliin.

10X Finland podcastin on tuottanut sisältötoimisto Great Point. Hyviä kuunteluhetkiä.

Marko Yrjövuori

Kuuntele seuraavaksi

#38: “Tää mahdollistaa sen, että me kehitytään lajina nopeammin”

Teemu Arina on Suomen tunnetuin biohakkeri ja sarjayrittäjä. Hän on oman tiensä kulkija, joka harvoin hyväksyy todellisuuden sellaisena kuin se annetaan, vaan keksii keinon hakkeroida sen mielenkiintoisemmaksi ja toimivammaksi.
Puhumme tässä podcastissa muun muassa siitä, miksi biohakkerointi kiehtoo juuri nyt, siitä miksi suomalaisten pitäisi lopultakin unohtaa keskittyminen kotimarkkinoihin sekä siitä, miksi elämässä ei kannata tehdä niin kuin muut. Hyviä kuunteluhetkiä.

Kuuntele jakso

#37: “Palvelullistaminen on tää räjähtävä juttu”

Jussi Aho johtaa Fira-konsernia, joka on nopeasti ampaissut pienestä betonirakentajasta keskisuureksi ja todennäköisesti Suomen innovatiivisimmaksi rakennusalan yritykseksi. Suuri yleisö tuntee Firan kahden viikon putkiremontista, mutta suurin potentiaali yhtiössä kätkeytyy sen sisäisiin startuppeihin, joissa kehitellää kansainvälisesti skaalautuvia palveluita.

Tässä kauttaaltaan kiehtovassa keskustelussa puhumme siitä, mitä tämä käytännössä tarkoittaa. Sekä muun muaassa siitä, miksi kaiken keskelle alustojen rakentaminen on ajateltava niin, että ensin tehdään hyvää ja vasta sitten rahaa. Hyviä kuunteluhetkiä.

Kuuntele jakso