Sähköpostiosoitteeni on . Haluan viestin aina, kun uusi 10X Finland Podcast julkaistaan.

#7: Miten rakennetaan kansainvälinen kulttuuribrändi

Susanna Pettersson johtaa Suomen tunnetuinta taidemuseota, Ateneumia, ja aikoo tehdä siitä koko Pohjois-Euroopan kiinnostavimman kansallisgallerian. Millä keinoin sellainen syntyy ja kuinka kiinnostavuutta mitataan? Entä miksi Susannan mielestä Guggenheimin hylkääminen on vuosituhannen suurimpia mokia. Puhumme myös laskuvarjohypyistä, juoksemisesta, uskaltamisesta, taideharrastuksen aloittamisesta, taiteen keräämisestä sekä siitä, kuinka Ateneum oli 1800-luvulla oman aikansa närkästyksen kohde: liian kallis, väärällä konseptilla toteutettu ja väärässä paikassa. Hyviä kuunteluhetkiä.

img_2672-1

Kuuntele seuraavaksi

#6: “Ei tarvitse pelätä, mutta ei saa olla tyhmä.”

Pekka Sinisalo on perussuomalainen historianopettaja ja Björn Paasonen on suomenruotsalainen turvamies. Yhdessä he ovat tutkapari, joka johtaa 300 miehen vastaanottokeskusta Kirkkonummella. Kuinka he opettavat nuorille tulijoille miten Suomessa eletään, kuinka he tunnistavat entisen sotilaan ja miten he estävät etnisten jengien synnyn? Entä miten väkivallalle asetetaan painekattilassa nollatoleranssi?

Kuuntele jakso

#5: Miksi kaupunki toimii paremmin kuin valtio

Anni Sinnemäki vastaa kiihkeästi kasvavan Helsingin kaupunkisuunnittelusta ja kiinteistöistä. Mitä sellaista hän otti mukaansa valtakunnan politiikasta, josta on hyötyä apulaiskaupunginjohtajana?

Kuuntele jakso