Sähköpostiosoitteeni on . Haluan viestin aina, kun uusi 10X Finland Podcast julkaistaan.

#40: "Taide on kaiken sen taustalla, että mä voin mitään luoda"

Annu Nieminen on insinööri, joka johtaa perustamaansa The Upright Projectia, jonka tarkoitus on vaikuttaa koko maailman kulutustottumuksiin, sijoituspäätöksiin ja tuotantotapoihin. Järjestelmä tislaa neuroverkkojen voimalla kymmenien miljoonien tieteellisten artikkelien tiedosta yhden luvun, joka kuvaa tuotteen vaikutusta ympäristöön, terveyteen, yhteiskuntaan ja tietoon. Tuon luvun voimalla kapitalismi voidaan nostaa uudelle, valistuneemmalle tasolle.

Aikaisemmin Annu työskenteli konsulttina McKinseylla ja toimitusjohtajana Suomen lupaavimpien yritysten yhteenliittymässä Kasvuryhmässä. Tässä podcastissa Annu puhuu siitä, miksi hänen oli pakko perustaa Upright, millaiselle johtajuudelle tänään on suurin tarve ja miten yritys ottaa fiksuimmin huomioon kestävyyden vaatimuksen. Annu on ehkä päättänyt pelastaa maailman numeroilla, mutta lopulta hänen suurin opettajansa on ollut taide.

10X Finland podcastin on tuottanut sisältötoimisto Great Point. Hyviä kuunteluhetkiä.

Annu Nieminen

Kuuntele seuraavaksi

#39: “Lopulta voittamisen kulttuuri ratkaisee”

Marko Yrjövuori on taekwondon mustavyö, skeleton-kelkkailumestari ja urheiluhieroja, joka toteutti Amerikan-unelmansa. Tässä podcastissa puhumme Markon kasvamisesta, aggressioiden kanavoimisesta, unelman jahtaamisesta sekä työskentelystä maapallon parhaiden atleettien luottomiehenä. Puhumme myös voittamisen anatomiasta, hyvän elämän aakkosista, järkevästä treenaamisesta ja tasapainon hakemisesta samalla, kun kaikki pannaan peliin. Hyviä kuunteluhetkiä.

Kuuntele jakso

#38: “Tää mahdollistaa sen, että me kehitytään lajina nopeammin”

Teemu Arina on Suomen tunnetuin biohakkeri ja sarjayrittäjä. Hän on oman tiensä kulkija, joka harvoin hyväksyy todellisuuden sellaisena kuin se annetaan, vaan keksii keinon hakkeroida sen mielenkiintoisemmaksi ja toimivammaksi.
Puhumme tässä podcastissa muun muassa siitä, miksi biohakkerointi kiehtoo juuri nyt, siitä miksi suomalaisten pitäisi lopultakin unohtaa keskittyminen kotimarkkinoihin sekä siitä, miksi elämässä ei kannata tehdä niin kuin muut. Hyviä kuunteluhetkiä.

Kuuntele jakso