Sähköpostiosoitteeni on . Haluan viestin aina, kun uusi 10X Finland Podcast julkaistaan.

#8: Miltä Suomen tulevaisuus näyttää Googlen silmin?

Antti Järvinen on Googlen maajohtaja Suomessa. Millaista on olla töissä yli 70 miljardia dollaria vaihtavassa, 68000 ihmistä työllistävässä yrityksessä, joka kasvaa 20% vuodessa? Miten Antti valittiin, miten hänet ajettiin sisään entä millaista on olla johtaja verkosto-organisaatiossa? Puhumme myös siitä, mitä medialle tapahtui, mitä mainonnalle on tapahtumassa sekä siitä, kuinka Suomi yskii kilpailijoidensa pölyä digitaalisen kaupan ja palvelujen kehityksessä. Mitä yksilö voi tehdä ja mitä suomalaisten yritysten pitää tehdä, jotta jatkossa voisimme taas olla digitalisaation kärkimaita? Hyviä kuunteluhetkiä.

img_0403-1

Kuuntele seuraavaksi

#7: Miten rakennetaan kansainvälinen kulttuuribrändi

Susanna Pettersson johtaa Suomen tunnetuinta taidemuseota, Ateneumia, ja aikoo tehdä siitä koko Pohjois-Euroopan kiinnostavimman kansallisgallerian. Millä keinoin sellainen syntyy ja kuinka kiinnostavuutta mitataan? Entä miksi Susannan mielestä Guggenheimin hylkääminen on vuosituhannen suurimpia mokia

Kuuntele jakso

#6: “Ei tarvitse pelätä, mutta ei saa olla tyhmä.”

Pekka Sinisalo on perussuomalainen historianopettaja ja Björn Paasonen on suomenruotsalainen turvamies. Yhdessä he ovat tutkapari, joka johtaa 300 miehen vastaanottokeskusta Kirkkonummella. Kuinka he opettavat nuorille tulijoille miten Suomessa eletään, kuinka he tunnistavat entisen sotilaan ja miten he estävät etnisten jengien synnyn? Entä miten väkivallalle asetetaan painekattilassa nollatoleranssi?

Kuuntele jakso