Sähköpostiosoitteeni on . Haluan viestin aina, kun uusi 10X Finland Podcast julkaistaan.

#14: Kuinka trauma käännetään kasvuksi

Emilia Lahti tekee väitöskirjaa sisusta ja aikoo juosta 2400 kilometriä Uuden Seelannin halki herättääkseen keskustelua aiheesta, joka on hänelle sekä henkilökohtainen trauma että maailmanlaajuinen missio. Emilian tavoite on nollatoleranssin kulttuuri parisuhdeväkivallan suhteen. Tässä podcatissa Emilia kertoo vaiheistaan, jotka synnyttivät sosiaalisen vaikuttamisen palon, kokemuksistaan legendaarisessa Singularity Universityssa sekä ajatuksiaan siitä, kuinka yhteisöllistä muutosta skaalataan. Puhumme myös mielen ja kehon vuorovaikutuksesta, oman tutkan kalibroimisesta sen suhteen ovatko kohtaamamme ihmiset antajia vai ottajia sekä tietenkin sisun olemuksesta. Kuinka yhdistetään sisu, joka on ennen kaikkea selvitymismekanismi, ja aikamme tarjoamat mittaamattomat mahdollisuudet. Hyviä kuunteluhetkiä.
Kuva: Johannes Romppainen
Kuva: Johannes Romppainen

Kuuntele seuraavaksi

#13: Miten voitetaan triathlonissa ja elämässä

Kaisa Lehtonen on triathlon-ammattilainen ja Suomen lahjakkaimpia kestävyysurheilijoita. Tässä podcastissa puhumme tekniikoista ja otteista, joilla pusketaan toivottomuuden hetkien läpi ja joilla selätetään odottamattomat vaikeudet.

Kuuntele jakso

#12: Löytyykö tulevaisuus menneisyydestä?

Liisa Suvikumpu ja Tuomas Heikkilä ovat historiantutkijoita, pariskunta ja mukana monessa. Työkseen Liisa johtaa Säätiöiden ja rahastojen neuvottelukuntaa, Tuomas puolestaan Suomen instituuttia Villa Lantea Roomassa. He myös rakastavat dolce vitaa niin ikuisessa kaupungissa kuin Iitissäkin. Miltä repivä nykyhetki näyttää historioitsijan silmin ja miten menneisyyden tunteminen auttaa ymmärtämään nykyaikaa?

Kuuntele jakso