Sähköpostiosoitteeni on . Haluan viestin aina, kun uusi 10X Finland Podcast julkaistaan.

#13: Miten voitetaan triathlonissa ja elämässä

Kaisa Lehtonen on triathlon-ammattilainen ja Suomen lahjakkaimpia kestävyysurheilijoita. Tässä podcastissa kuljemme Kaisan matkassa läpi legendaarisen Havaijin Ironman -kisan, johon hän oli valmistautunut miltei koko elämänsä. Puhumme myös tekniikoista ja otteista, joilla pusketaan toivottomuuden hetkien läpi ja joilla selätetään odottamattomat vaikeudet. Juttelemme myös treenistä, levosta, ruoasta  ja voittamisen psykologiasta – sekä siitä yhdestä muutoksesta Kaisan elämässä, joka nosti hänet maailman huipulle lajissaan. Hyviä kuunteluhetkiä.

Kaisa Lehtonen : Finish: Action during the Standard Bank IRONMAN African Championship at Nelson Mandela Bay, Port Elizabeth on April 10th, 2016 in Port Elizabeth, South Africa

Kuuntele seuraavaksi

#12: Löytyykö tulevaisuus menneisyydestä?

Liisa Suvikumpu ja Tuomas Heikkilä ovat historiantutkijoita, pariskunta ja mukana monessa. Työkseen Liisa johtaa Säätiöiden ja rahastojen neuvottelukuntaa, Tuomas puolestaan Suomen instituuttia Villa Lantea Roomassa. He myös rakastavat dolce vitaa niin ikuisessa kaupungissa kuin Iitissäkin. Miltä repivä nykyhetki näyttää historioitsijan silmin ja miten menneisyyden tunteminen auttaa ymmärtämään nykyaikaa?

Kuuntele jakso

#11: Kun pieni päättää olla suuri

Timo Nisula omistaa 111-vuotiaan Kouvolan lakritsin, joka tekee maan parasta lakua. Hän on päättänyt tehdä siitä gourmet-tuotteen, design-tuotteen ja kansainvälisen menestystarinan. Välineitä ovat omintakeinen johtaminen, säälimätön sisältömarkkinointi ja periksiantamaton tuotekehitys.

Kuuntele jakso