Sähköpostiosoitteeni on . Haluan viestin aina, kun uusi 10X Finland Podcast julkaistaan.

#12:Löytyykö tulevaisuus menneisyydestä?

Liisa Suvikumpu ja Tuomas Heikkilä ovat historiantutkijoita, pariskunta ja mukana monessa.  Työkseen Liisa johtaa Säätiöiden ja rahastojen neuvottelukuntaa, Tuomas puolestaan Suomen instituuttia Villa Lantea Roomassa. He myös rakastavat dolce vitaa niin ikuisessa kaupungissa kuin Iitissäkin. Miltä repivä nykyhetki näyttää historioitsijan silmin ja miten menneisyyden tunteminen auttaa ymmärtämään nykyaikaa? Vastaus on yhtä aikaa toivoton ja riemukas: maailma on kaaos, totuutta ei ole eivätkä historialliset analogiat toimi. Silti elämä on ihanaa ja Suomen menestystarina upea. Niin historia, nykyhetki kuin tulevaisuuskaan ei ole jatkumo, jonka voi ymmärtää,  vaan pyörre,  johon täytyy heittäytyä. Hyviä kuunteluhetkiä.

IMG_0837

Kuuntele seuraavaksi

#11: Kun pieni päättää olla suuri

Timo Nisula omistaa 111-vuotiaan Kouvolan lakritsin, joka tekee maan parasta lakua. Hän on päättänyt tehdä siitä gourmet-tuotteen, design-tuotteen ja kansainvälisen menestystarinan. Välineitä ovat omintakeinen johtaminen, säälimätön sisältömarkkinointi ja periksiantamaton tuotekehitys.

Kuuntele jakso

#10: Somemestarin pelikirja

Ville Tolvanen on twiitannut kohta seitsemänkymmentä tuhatta kertaa, kirjoittanut tuhat blogia, saanut 1,4 miljoonaa sivulatausta ja perustanut digitaalisen heimon. Muutama vuosi sitten Forbes-lehti listasi hänet some-näkyvyydeltään maailman 50 vaikutusvaltaisimman markkinointijohtajan joukkoon.

Kuuntele jakso