Sähköpostiosoitteeni on . Haluan viestin aina, kun uusi 10X Finland Podcast julkaistaan.

#25: Miten rakennetaan sijoittajia kiinnostava firma

Inka Mero sijoittaa ammatikseen kasvuyrityksiin ja istuu kolmen pörssiyhtiön hallituksessa. Tässä podcastissa sukellamme varhaisen vaiheen rahoituksen yksityiskohtiin ja kuljemme läpi kasvuyrityksen perustamisen tärkeimmät alkuaskeleet. Koska kannattaa irtisanoa itsensä ja heittäytyä yrittäjäksi? Miten lähestytään enkelisijoittajia? Mitä he katsovat ensimmäiseksi? Miten etenee hyvä pitch? Mitä ei ainakaan pidä tehdä? Ja millainen on hedelmällinen startupin ja rahoittajan yhteistyösuhde.

Puhumme myös kasvukentän merkityksestä koko Suomelle ja erityisesti suurille suomalaisyrityksille. Inka kertoo myös mikä on se yksi konkreettinen asia, joka vielä pitää tehdä, jotta Helsingistä tulisi se toivottu startuppien superhubi.

Hyviä kuunteluhetkiä!

10x_podcast_inka_mero

Kuuntele seuraavaksi

#24: Pelosta huolimatta selkeä päätös

Viinitilan hankinta Italian Piemontesta alkoi vitsailusta humalapäissä, mutta muuttui pian kahden vuoden ostoprojektiksi ja kohta koko perheen elämän siirroksi Italiaan. Kuinka Jyrki Sukula pyörittää elämäänsä ja bisneksiään kahdessa maassa? Kuinka hän on vuosien varrella johtanut itseään ja mitkä ovat ne viisi sääntöä, joiden mukaan hän elää tänään?

Kuuntele jakso

#23: Miten muotoillaan paras mahdollinen elämä

Kari Korkman johtaa perustamaansa Helsinki Design Weekiä, joka on pohjoismaiden suurin muotoilutapahtuma. Hän on myös kansainvälisen World Design Weeks -verkoston johtaja. Kuinka ideasta kasvatetaan tuote, miten intohimosta kasvaa yritys ja mitä suomalaisen nykysuunnittelun kansainvälinen läpimurto vielä vaatisi.

Kuuntele jakso