Sähköpostiosoitteeni on . Haluan viestin aina, kun uusi 10X Finland Podcast julkaistaan.

#24: Pelosta huolimatta selkeä päätös

Jyrki Sukula on Suomen tunnetuin tv-kokki ja viinitilallinen. Hän on elänyt ja työskennellyt läpi suomalaisen ruokakulttuurin rajun muutoksen viimeisten 30 vuoden aikana. Miltä se näytti sisältäpäin? Entä mitä vielä pitäisi tapahtua?

Viinitilan hankinta Italian Piemontesta alkoi vitsailusta humalapäissä, mutta muuttui pian kahden vuoden ostoprojektiksi ja kohta koko perheen elämän siirroksi Italiaan. Kuinka Jyrki pyörittää elämäänsä ja bisneksiään kahdessa maassa? Kuinka hän on vuosien varrella johtanut itseään ja mitkä ovat ne viisi sääntöä, joiden mukaan hän elää tänään? Entä kuinka paljon viinistä oikeasti kannattaa maksaa? Toivottavasti nautitte tästä keskustelusta yhtä paljon kuin minä.

Hyviä kuunteluhetkiä.

IMG_1935 (1)

Kuuntele seuraavaksi

#23: Miten muotoillaan paras mahdollinen elämä

Kari Korkman johtaa perustamaansa Helsinki Design Weekiä, joka on pohjoismaiden suurin muotoilutapahtuma. Hän on myös kansainvälisen World Design Weeks -verkoston johtaja. Kuinka ideasta kasvatetaan tuote, miten intohimosta kasvaa yritys ja mitä suomalaisen nykysuunnittelun kansainvälinen läpimurto vielä vaatisi.

Kuuntele jakso

#22: Räjähtävän lähdön jälkeen kestävyys ratkaisee

Ulla-Maaria Engeström perusti kahdeksan vuotta sitten verkkopalvelu ThingLinkin. Nyt palvelulla on miljoonia sisällöntuottajia ja kymmeniä miljoonia käyttäjiä. Tässä podcastissa keskustelemme hänen tiestään kasvuyrittäjäksi, siitä mitä valokuvissa ja virtuaalitodellisuudessa tapahtuu seuraavaksi, siitä mitä voimme odottaa tekoaälyltä sekä tietenkin paljon siitä, mitä Ulla on oppinut itsensä ja organisaationsa johtamisesta.

Kuuntele jakso