Sähköpostiosoitteeni on . Haluan viestin aina, kun uusi 10X Finland Podcast julkaistaan.

#23: Miten muotoillaan paras mahdollinen elämä

Kari Korkman johtaa perustamaansa Helsinki Design Weekiä, joka on pohjoismaiden suurin muotoilutapahtuma. Hän on myös kansainvälisen World Design Weeks -verkoston johtaja. Kaiken takana on miehen syvä kiinnostus estetiikkaan sekä halu tehdä suomalaisesta muotoilusta taas se kansallinen voimavara, joka se muinoin oli.
Tässä podcastissa puhutaan kauneudesta, unelmista, suorittamisesta, romahtamisista ja kansainvälistymisestä. Kari jakaa myös omat kokemuksensa siitä, kuinka ideasta kasvatetaan tuote, miten inhimosta kasvaa yritys ja siitä, mitä suomalaisen nykysuunnittelun kansainvälinen läpimurto vielä vaatisi. Historiamme perustuu myyttisille sankarimuotoilijoille, mutta tulevaisuus taitaa kuulua monikansallisille ja monitaitoisille suunnittelutiimeille.
Hyviä kuunteluhetkiä.
IMG_1797

Linkkejä jaksossa mainittuihin asioihin

  1. Helsinki Design Week
  2. World Design Weeks
  3. Instagram
  4. Storytel

Kuuntele seuraavaksi

#22: Räjähtävän lähdön jälkeen kestävyys ratkaisee

Ulla-Maaria Engeström perusti kahdeksan vuotta sitten verkkopalvelu ThingLinkin. Nyt palvelulla on miljoonia sisällöntuottajia ja kymmeniä miljoonia käyttäjiä. Tässä podcastissa keskustelemme hänen tiestään kasvuyrittäjäksi, siitä mitä valokuvissa ja virtuaalitodellisuudessa tapahtuu seuraavaksi, siitä mitä voimme odottaa tekoaälyltä sekä tietenkin paljon siitä, mitä Ulla on oppinut itsensä ja organisaationsa johtamisesta.

Kuuntele jakso

#21: Slush!

Marianne Vikkula on startup-tapahtuma Slushin toimitusjohtaja. Tapahtuma on vienyt Suomen startup-maailman kartalle. Kuinka Slushia markkinoidaan ja sen ainutlaatuista kulttuuria varjellaan? Ja mitä tarkoittaa, että Slush ei halua olla maailman suurin, vaan maailman paras.

Kuuntele jakso