Sähköpostiosoitteeni on . Haluan viestin aina, kun uusi 10X Finland Podcast julkaistaan.

#22: Räjähtävän lähdön jälkeen kestävyys ratkaisee

Ulla-Maaria Engeström perusti  kahdeksan vuotta sitten verkkopalvelu ThingLinkin, joka lisää valokuviin vuorovaikutteisen lisäinformaatiota sisältävän kerroksen. Nyt palvelulla on miljoonia sisällöntuottajia ja kymmeniä miljoonia käyttäjiä. Merkittävin yksittäinen ryhmä ovat yhdysvaltalaiset opettajat ja oppilaat.

Ulla sanoo, että Suomi oli paras mahdollinen maa perustaa yritys, mutta kasvattaakseen sitä hänen oli muutettava Kaliforniaan. Tässä podcastissa keskustelemme hänen tiestään kasvuyrittäjäksi, siitä mitä valokuvissa ja virtuaalitodellisuudessa  tapahtuu seuraavaksi, siitä mitä voimme odottaa tekoälyltä sekä tietenkin paljon siitä, mitä Ulla on oppinut itsensä ja organisaationsa johtamisesta.

Hyviä kuunteluhetkiä.

IMG_1721

Kuuntele seuraavaksi

#21: Slush!

Marianne Vikkula on startup-tapahtuma Slushin toimitusjohtaja. Tapahtuma on vienyt Suomen startup-maailman kartalle. Kuinka Slushia markkinoidaan ja sen ainutlaatuista kulttuuria varjellaan? Ja mitä tarkoittaa, että Slush ei halua olla maailman suurin, vaan maailman paras.

Kuuntele jakso

#20: Luovuus on lihas

Vertti Kiven perustama sisustussuunnitelutoimisto dSign on noussut Suomen suurimmaksi ja kasvaa nyt kansainvälisesti. Firma tunnetaan nykyisin ennen kaikkea suurista kohteistaan, laivoista, lentokoneista, kauppakeskuksista ja hotelleista, mutta kaikki alkoi muutaman huoneen startup tilojen suunnittelusta. Miksi luovuus on lihas ja milloin tavoitteet kannattaa asettaa sairaan korkealle?

Kuuntele jakso