Sähköpostiosoitteeni on . Haluan viestin aina, kun uusi 10X Finland Podcast julkaistaan.

#11: Kun pieni päättää olla suuri

Timo Nisula omistaa 111-vuotiaan Kouvolan Lakritsin, joka tekee maan parasta lakua. Hän on päättänyt tehdä siitä gourmet-tuotteen, design-tuotteen ja kansainvälisen menestystarinan. Välineitä ovat omintakeinen johtaminen, säälimätön sisältömarkkinointi ja periksiantamaton tuotekehitys. Tämä tosielämän Willy Wonka on myös  päättänyt tehdä Kouvolasta Suomen myönteisimmän kaupungin, houkutellut Eero Aarnion suunnittelemaan makeisia ja avannut appin, jolla Suomesta poistetaan nuorisotyöttömyys. Lisäksi lakritsitehtailijalta löytyvät lääkkeet siihen, kuinka vastoinkäymiset käännetään voitoksi, kyynisyys positiivisuudeksi ja pienuus suuruudeksi. Hyviä kuunteluhetkiä.

IMG_0756

Kuuntele seuraavaksi

#10: Somemestarin pelikirja

Ville Tolvanen on twiitannut kohta seitsemänkymmentä tuhatta kertaa, kirjoittanut tuhat blogia, saanut 1,4 miljoonaa sivulatausta ja perustanut digitaalisen heimon. Muutama vuosi sitten Forbes-lehti listasi hänet some-näkyvyydeltään maailman 50 vaikutusvaltaisimman markkinointijohtajan joukkoon.

Kuuntele jakso

#9: Kuinka ajatella kuin designeri?

Tuuli ja Kivi Sotamaa ovat sisko ja veli, design-tiimi ja yhtiökumppanit. Heidän huonekalunsa näyttävät siltä kuin Salvador Dali olisi tuunannut uusiksi Alvar Aallon tuotantoa. Heidän tuoreimpia suuria töitään ovat huippuravintola Finnjävelin koko esineistö sekä Fazerin Vierailukeskus Vantaalla, josta on tullut räjähtävän suosittu.

Kuuntele jakso