Sähköpostiosoitteeni on . Haluan viestin aina, kun uusi 10X Finland Podcast julkaistaan.

#21: Slush!

Marianne Vikkula  on startup-tapahtuma Slushin toimitusjohtaja ja entinen MM-tason joukkuevoimistelija. Hän aloitti vapaaehtoisena Slushin tulipalotiimissä ja eteni vauhdilla koko organisaation johtoon. Mistä palikoista Mariannen rakettinousu rakentui ja mitä siitä voi oppia?
Entä Slush? Tapahtuma on vienyt Suomen startup-maailman kartalle, mutta mikä on sen suhde kotimaahansa? Miten sitä johdetaan, miten siihen rekrytoidaan ja miten vapaaehtoiset saadaan loistamaan? Entä kuinka Slushia markkinoidaan ja sen ainutlaatuista kulttuuria varjellaan? Ja mitä tarkoittaa, että Slush ei halua olla maailman suurin, vaan maailman paras.
Hyviä kuunteluhetkiä.
IMG_1411 (1)

Linkkejä jaksossa mainittuihin asioihin

  1. Slush
  2. Blinkist
  3. Garmin Connect
  4. Fredric Laloux :Reinventing Organizations

Kuuntele seuraavaksi

#20: Luovuus on lihas

Vertti Kiven perustama sisustussuunnitelutoimisto dSign on noussut Suomen suurimmaksi ja kasvaa nyt kansainvälisesti. Firma tunnetaan nykyisin ennen kaikkea suurista kohteistaan, laivoista, lentokoneista, kauppakeskuksista ja hotelleista, mutta kaikki alkoi muutaman huoneen startup tilojen suunnittelusta. Miksi luovuus on lihas ja milloin tavoitteet kannattaa asettaa sairaan korkealle?

Kuuntele jakso

#19: Kultaseppämestarin digipajassa

Kristian Saarikorpi on kultaseppämestari, joka etsii käsityöläisyyden ja modernin teknologian liittoa. Hän on myös sarjayrittäjä, joka ponnistaa Fiskarsin ruukista kansainväliseksi toimijaksi. Miten yhdistetään unelmaelämä kulttuurimaisemassa luonnon keskellä, perhe ja kansainvälisen kasvuyrityksen rakentaminen?

Kuuntele jakso