Sähköpostiosoitteeni on . Haluan viestin aina, kun uusi 10X Finland Podcast julkaistaan.

#19: Kultaseppämestarin digipajassa

Kristian Saarikorpi on kultaseppämestari, joka etsii käsityöläisyyden ja modernin teknologian liittoa. Hän on myös sarjayrittäjä, joka ponnistaa Fiskarsin ruukista kansainväliseksi toimijaksi. Digitaalinen disruptio tekee työtään kaikkialla, myös monituhatvuotisen käsityöamattitaidon parissa: perinteistä työtä katoaa ja uusia, ennenkokemattomia mahdollisuuksia avautuu.
Miten ikiaikainen perinne ja taito viedään verkkoon? Miksi myös nykyajan tuotesuunnittelussa pitäisi käyttää käsityöläisiä? Mikä on jatkossa luksusta?  Mikä oivallus nosti Kristianin digimarkkinointitaidot uudelle tasolle? Entä miten yhdistetään unelmaelämä kulttuurimaisemassa luonnon keskellä, perhe ja kansainvälisen kasvuyrityksen rakentaminen? Hyviä kuunteluhetkiä.
IMG_3857

Kuuntele seuraavaksi

#18: Miten reaktio rakennetaan

Jani Leinonen on sukupolvensa katu-uskottavimpia ja kansainvälisesti menestyneimpiä suomalaisia kuvataiteilijoita. Miten vaikeista asioista voi puhua niin, että mahdollisimman moni kuuntelee ja miten rakennetaan teos, jonka olennainen sisältö on ihmisten reaktio siihen?

Kuuntele jakso

#17: Pitäisikö minun siirtää yritykseni Viroon?

Indrek Kasela on ollut aktiivisesti mukana jo kolmessa vallankumouksessa. Ensimmäinen oli Viron itsenäistyiminen, toinen tapahtui kun hän 25-vuotiaana investointipankkiirina yksityisti Viron suurimpia valtionyhtiötä. Kolmas oli virolaisen yhteiskunan digitalisointi, jonka ytimessä hänen yhtiönsä työskenteli.
Tänään tämä sähköisen ajan renessanssiruhtinas ja kertakaikkisen mainio kaveri pyörittää Suomen suurinta Baltiassa toimivaa pääomarahastoa, Baltian tärkeimpiin kuuluvaa nykytaidegalleriaa ja yhtä Tallinnan tunnetuimmista elokuvateattereista.

Kuuntele jakso