Sähköpostiosoitteeni on . Haluan viestin aina, kun uusi 10X Finland Podcast julkaistaan.

#10: Somemestarin pelikirja

Ville Tolvanen on twiitannut kohta seitsemänkymmentä tuhatta kertaa, kirjoittanut tuhat blogia, saanut 1,4 miljoonaa sivulatausta ja perustanut digitaalisen heimon. Muutama vuosi sitten Forbes-lehti listasi hänet some-näkyvyydeltään maailman 50 vaikutusvaltaisimman markkinointijohtajan joukkoon. Keskustelumme sisältää tukuttain taktisen ja asennetason kultahippuja. Miten Ville rakensi digitaalisen näkyvyytensä? Millainen on hänen kirjoitusprosessinsa ja miten hän manageeraa some-kanaviaan? Kuinka luovutaan häpeästä ja astutaan avoimuuden tielle? Entä kuinka nettikurasta jalostetaan kerosiinia luovuuden liekkiin? Ja ennen kaikkea, miksi luova tuho on suomalaisen ystävä. Hyviä kuunteluhetkiä.

IMG_0660

Kuuntele seuraavaksi

#9: Kuinka ajatella kuin designeri?

Tuuli ja Kivi Sotamaa ovat sisko ja veli, design-tiimi ja yhtiökumppanit. Heidän huonekalunsa näyttävät siltä kuin Salvador Dali olisi tuunannut uusiksi Alvar Aallon tuotantoa. Heidän tuoreimpia suuria töitään ovat huippuravintola Finnjävelin koko esineistö sekä Fazerin Vierailukeskus Vantaalla, josta on tullut räjähtävän suosittu.

Kuuntele jakso

#8: Miltä Suomen tulevaisuus näyttää Googlen silmin?

Antti Järvinen on Googlen maajohtaja Suomessa. Millaista on olla töissä yli 70 miljardia dollaria vaihtavassa, 68000 ihmistä työllistävässä yrityksessä, joka kasvaa 20% vuodessa? Miten Antti valittiin, miten hänet ajettiin sisään entä millaista on olla johtaja verkosto-organisaatiossa?

Kuuntele jakso