Sähköpostiosoitteeni on . Haluan viestin aina, kun uusi 10X Finland Podcast julkaistaan.

#20: Luovuus on lihas

Vertti Kiven perustama sisustussuunnitelutoimisto dSign on noussut Suomen suurimmaksi ja kasvaa nyt kansainvälisesti. Firma tunnetaan nykyisin ennen kaikkea suurista kohteistaan, laivoista, lentokoneista, kauppakeskuksista ja hotelleista, mutta kaikki alkoi muutaman huoneen startup tilojen suunnittelusta. Vertti vertaa mielellään toimistoaan bändiin, jonka tehtävä on hurmata ja tuottaa hyviä fiiliksiä, yleisöjen koko vain vaihtelee.
Tässä keskustelussa puhumme paljon luovan työn johtamisesta. Mikä on henkilöbrändin ja toimistobrändin oikea suhde? Mitä Vertin on pitänyt oppia, jotta kasvu on ollut mahdollista? Mikä on hänen tärkein tehtävänsä ja missä asioissa hänellä on viimeinen sana tuli mitä tuli? Miten kovan paineen alla priorisoidaan ja miten  valtavakin projekti voidaan tiivistää yhteen kuvaan, joka ratkaiseen koko hankkeen onnistumisen.  Kuulemme myös, miksi luovuus on lihas ja milloin tavoitteet kannattaa asettaa sairaan korkealle.
Hyviä kuunteluhetkiä.
IMG_1249 (1)

Kuuntele seuraavaksi

#19: Kultaseppämestarin digipajassa

Kristian Saarikorpi on kultaseppämestari, joka etsii käsityöläisyyden ja modernin teknologian liittoa. Hän on myös sarjayrittäjä, joka ponnistaa Fiskarsin ruukista kansainväliseksi toimijaksi. Miten yhdistetään unelmaelämä kulttuurimaisemassa luonnon keskellä, perhe ja kansainvälisen kasvuyrityksen rakentaminen?

Kuuntele jakso

#18: Miten reaktio rakennetaan

Jani Leinonen on sukupolvensa katu-uskottavimpia ja kansainvälisesti menestyneimpiä suomalaisia kuvataiteilijoita. Miten vaikeista asioista voi puhua niin, että mahdollisimman moni kuuntelee ja miten rakennetaan teos, jonka olennainen sisältö on ihmisten reaktio siihen?

Kuuntele jakso