Sähköpostiosoitteeni on . Haluan viestin aina, kun uusi 10X Finland Podcast julkaistaan.

#45: Ajoituksen taito

Markku Mäkeläinen on korkeimmalle Piilaakson hierarkiassa tähän mennessä yltänyt suomalainen. Hän johti viiden vuoden ajan Facebookin kumppaniyhteistyötä, mutta palasi hiljattain Suomeen rakentamaan maan ja pääomasijoitusyhtiö Nexit Venturesin ensimmäistä todellista kasvurahastoa. Markku on koko elämänsä ajan osunut oikeaan paikkaan oikeaan aikaan. Hän on elänyt aallonharjalla internetin, startup-kulttuurin, Aasian ja Facebookin nousussa. Nyt hänen mielestään on oikea aika nostaa suomalainen startup-rahoitus uudelle tasolle. Puhumme tässä podcastista elämästä Aasiassa, Facebookin johtamisopeista ja kulttuurista, kasvun alkemiasta ja tietenkin Suomen mahdollisuuksista.

10X Finland Podcastin on tuottanut sisältötoimisto Great Point. Hyviä kuunteluhetkiä!

Markku Mäkeläinen

Kuuntele seuraavaksi

#44: Miten löydetään oma paikka maailmassa

Marko Röhrin perustamasta Matila Röhr Productionsista on vuosien saatossa kasvanut kansainvälisesti ihailtu arktisten vedenalaisten elokuvien ja pohjoisten luontoelokuvien erikoistalo.Tässä podcastissa puhumme Markon matkasta juuri siihen pisteeseen, jossa hän on tänään. Hän seurasi intohimojaan ja kartoitti ja opetteli kaiken niihin liittyvän, kunnes kaksi hänen elämänsä valtasuonta, elokuva ja luonto, löysivät toisensa. Puhumme myös hetken tärkeydestä kiivaasti muuttuvassa maailmassa, ihanteiden mukaan elämisestä, merikotkien paluusta ja siitä miksi paradoksaalisesti itsekkyys voi lopulta olla avain ihmisen pelastumiseen.
Hyviä kuunteluhetkiä!

Kuuntele jakso

#43: 10X Finland Special: How to Brace for Brexit

Lucy Thomas oli BBC:n televisiotuottaja Brysselissä ja Remain-kampanjan kakkosjohtaja. Nyt hän työskentelee Edelmanilla, yhdessä maailman arvostetuimmista viestintätoimistoista, ja konsultoi sekä britti- että ulkomaalaisia yrityksiä siinä, kuinka Brexitiin on syytä varatua.

Puhumme Lucyn kanssa Remain-kampanjasta ja tuoreista Edelmanin luottamusbarometrin tuloksista. Lopuksi käymme läpi erillaisia Brexit-tulevaisuuskuvia sekä tietenkin taktiikoita ja strategioita, joilla selvitä elämässä ja liike-elämässä eron jälkeenkin.
Hyviä kuunteluhetkiä!

Kuuntele jakso