Sähköpostiosoitteeni on . Haluan viestin aina, kun uusi 10X Finland Podcast julkaistaan.

#44: Miten löydetään oma paikka maailmassa

Marko Röhr johtaa perustamaansa elokuvatuotantoyhtiötä Matila Röhr Productionsia, joka tunnetaan mm. Röllistä, Rukajärven tiestä, Vedenlaisesta Islannista ja Metsän tarinasta. Yhtiöstä on vuosien saatossa kasvanut kansainvälisesti ihailtu arktisten vedenalaisten elokuvien ja pohjoisten luontoelokuvien erikoistalo. Ja Markosta itsestään luontoelokuvien ohjaaja. Tässä podcastissa puhumme Markon matkasta juuri siihen pisteeseen, jossa hän on tänään. Hän seurasi intohimojaan ja kartoitti ja opetteli kaiken niihin liittyvän, kunnes kaksi hänen elämänsä valtasuonta, elokuva ja luonto, löysivät toisensa. Puhumme myös hetken tärkeydestä kiivaasti muuttuvassa maailmassa, ihanteiden mukaan elämisestä, merikotkien paluusta ja siitä miksi paradoksaalisesti itsekkyys voi lopulta olla avain ihmisen pelastumiseen.

10X Finland Podcastin on tuottanut sisältötoimisto Great Point. Hyviä kuunteluhetkiä!

Marko Röhr

Kuuntele seuraavaksi

#43: 10X Finland Special: How to Brace for Brexit

Lucy Thomas oli BBC:n televisiotuottaja Brysselissä ja Remain-kampanjan kakkosjohtaja. Nyt hän työskentelee Edelmanilla, yhdessä maailman arvostetuimmista viestintätoimistoista, ja konsultoi sekä britti- että ulkomaalaisia yrityksiä siinä, kuinka Brexitiin on syytä varatua.

Puhumme Lucyn kanssa Remain-kampanjasta ja tuoreista Edelmanin luottamusbarometrin tuloksista. Lopuksi käymme läpi erillaisia Brexit-tulevaisuuskuvia sekä tietenkin taktiikoita ja strategioita, joilla selvitä elämässä ja liike-elämässä eron jälkeenkin.
Hyviä kuunteluhetkiä!

Kuuntele jakso

#42: Miten terve rakentaminen skaalataan kaikkien ulottuville

Thomas Noreila järjesti joitakin vuosia sitten Suomen kaikkien aikojen menestyksekkäimmän hyväntekeväisyyskonsertin, Live Aid Uusi Lastensairaala 2017 -tapahtuman, joka tehtiin ilman rahaa, mutta jolla kerättiin yli kaksi miljoonaa euroa uudelle sairaalalle. Nyt Trä Groupissa Thomas aikoo muuttaa sen, kuinka suomalaiset asuvat, aluksi talo kerrallaan. Tämä podcast keskittyy – Live Aid -kokemusten lisäksi – siihen, millä keinoin suuri muutos tuupataan marginaalista valtavirtaan. Hyviä kuunteluhetkiä!

Kuuntele jakso