Sähköpostiosoitteeni on . Haluan viestin aina, kun uusi 10X Finland Podcast julkaistaan.

#16:Vauhti on valintakysymys

Mårten Mickos on menestynein suomalainen yritysjohtaja Yhdysvalloissa. Hänet tunnetaan ennen kaikkea toimitusjohtajuudesta MySQL:ssa, jonka tietokantoja käyttävät niin Google, Facebook kuin NASAkin ja joka myytiin Sun Microsystemsille miljardilla dollarilla. Sen jälkeen hän johti pilviohjelmistoja tekevää Eucalyptusta, joka puolestaan myytiin Hewlett-Packardille. Nyt Mickos johtaa 100 000 hakkerin verkostoa HackerOne:ia. Hän on myös aktiivinen bloggari, keskustelija, puhuja ja mentori.
Tässä podcastissa puhumme siitä, mitä tarkoittaa, että yrittäminen on uskomusjärjestelmä; siitä, miksi avoin lähdekoodi on Gutenbergin Raamattuun verrattava mullistus sekä siitä, miten onneton tietoturvan tilanne on tänä päivänä mutta miksi huominen on täynnä toivoa. Mårten kertoo myös, miten hän johtaa itseään, miten hän huolehtii omasta tietoturvastaan ja miksi vauhti on tärkeää.  Onko niin, että Suomi valitsee vapaaehtoisesti marginaalin olemalla hidas? Hyviä kuunteluhetkiä.
Kuva: Senja Larsen
Kuva: Senja Larsen

Kuuntele seuraavaksi

#15: Opi luottamaan epävarmuuden viisauteen

Petteri Lahtela johtaa yhtä Suomen mielenkiintoisimmista terveysteknologian startupeista. Oura on Oulussa tehty design-sormus ja tarkkuusinstrumentti, joka auttaa käyttäjäänsä yhdistämään äärimmäisen suorituskyvyn ja tasapainoisen, terveen elämän. Miksi Suomi on superasemissa aluillaan olevassa digitaalisen terveydenhoidon vallankumouksessa?

Kuuntele jakso

#14: Kuinka trauma käännetään kasvuksi

Emilia Lahti tekee väitöskirjaa sisusta ja aikoo juosta 2400 kilometriä Uuden Seelannin halki herättääkseen keskustelua aiheesta, joka on hänelle sekä henkilökohtainen trauma että maailmanlaajuinen missio. Kuinka yhdistetään sisu, joka on ennen kaikkea selvitymismekanismi, ja aikamme tarjoamat mittaamattomat mahdollisuudet?

Kuuntele jakso