Sähköpostiosoitteeni on . Haluan viestin aina, kun uusi 10X Finland Podcast julkaistaan.

#15: Opi luottamaan epävarmuuden viisauteen

Petteri Lahtela johtaa yhtä Suomen mielenkiintoisimmista terveysteknologian startupeista. Oura on Oulussa tehty design-sormus ja tarkkuusinstrumentti, joka auttaa käyttäjäänsä yhdistämään äärimmäisen suorituskyvyn ja tasapainoisen, terveen elämän.
Tämä podcast on täynnä avaria maisemia ja hyödyllisiä kokemuksia. Petteri kertoo, miten hän käyttää budolajeissa oppimaansa mielen tyhjennystä, mokusoa, bisneksessä; mitä matkustaminen pitkin maailmaa ja asuinvuodet Aasiassa opettivat suomalaisten huipputuotteiden viennistä maailmalle; miten vältetään kroonisen stressin tuhoisa vaikutus; miten Kickstarteria käytetään verkoistumistyökaluna ja miksi Suomi on superasemissa aluillaan olevassa digitaalisen terveydenhoidon vallankumouksessa.
Olemme Petterin kanssa tehneet hieman töitä yhdessä ja oli upeaa saada hänet vieraaksi tähän pitkään ja monipolviseen, ajoittain filosofiseen, ajoittain hyvin käytännölliseen keskusteluun. Hyviä kuunteluhetkiä.
OURA_CEO_PetteriLahtela

Kuuntele seuraavaksi

#14: Kuinka trauma käännetään kasvuksi

Emilia Lahti tekee väitöskirjaa sisusta ja aikoo juosta 2400 kilometriä Uuden Seelannin halki herättääkseen keskustelua aiheesta, joka on hänelle sekä henkilökohtainen trauma että maailmanlaajuinen missio. Kuinka yhdistetään sisu, joka on ennen kaikkea selvitymismekanismi, ja aikamme tarjoamat mittaamattomat mahdollisuudet?

Kuuntele jakso

#13: Miten voitetaan triathlonissa ja elämässä

Kaisa Lehtonen on triathlon-ammattilainen ja Suomen lahjakkaimpia kestävyysurheilijoita. Tässä podcastissa puhumme tekniikoista ja otteista, joilla pusketaan toivottomuuden hetkien läpi ja joilla selätetään odottamattomat vaikeudet.

Kuuntele jakso