Sähköpostiosoitteeni on . Haluan viestin aina, kun uusi 10X Finland Podcast julkaistaan.

#9: Kuinka ajatella kuin designeri?

Tuuli ja Kivi Sotamaa ovat sisko ja veli, design-tiimi ja yhtiökumppanit. Heidän huonekalunsa näyttävät siltä kuin Salvador Dali olisi tuunannut uusiksi Alvar Aallon tuotantoa.  Heidän tuoreimpia  suuria töitään ovat  huippuravintola Finnjävelin koko esineistö sekä Fazerin Vierailukeskus Vantaalla, josta on tullut räjähtävän suosittu. Parhaillaan he suunnittelevat Suomen paviljonkia ja sen sisältöä ensi kesän maailmannäyttelyyn Kazakstanissa.
Mitä eroa on muodon antamisella ja muodon käyttämisellä? Kuinka suuret hankkeet saadaan nopeasti liikkeelle? Miten designin keinoin kerrotaan tarinoita? Ja mitä me kaikki voimme oppia design thinkingista? Hyviä kuunteluhetkiä.

IMG_0693

Kuuntele seuraavaksi

#8: Miltä Suomen tulevaisuus näyttää Googlen silmin?

Antti Järvinen on Googlen maajohtaja Suomessa. Millaista on olla töissä yli 70 miljardia dollaria vaihtavassa, 68000 ihmistä työllistävässä yrityksessä, joka kasvaa 20% vuodessa? Miten Antti valittiin, miten hänet ajettiin sisään entä millaista on olla johtaja verkosto-organisaatiossa?

Kuuntele jakso

#7: Miten rakennetaan kansainvälinen kulttuuribrändi

Susanna Pettersson johtaa Suomen tunnetuinta taidemuseota, Ateneumia, ja aikoo tehdä siitä koko Pohjois-Euroopan kiinnostavimman kansallisgallerian. Millä keinoin sellainen syntyy ja kuinka kiinnostavuutta mitataan? Entä miksi Susannan mielestä Guggenheimin hylkääminen on vuosituhannen suurimpia mokia

Kuuntele jakso